Ανακοίνωση-απάντηση Ηλία Καρίνου

Ανακοίνωση-απάντηση στo σημερινό Δελτίο Τύπου της Νέας Αναγέννησης Αρταίων εξέδωσε ο Ηλίας Καρίνος, Πρόεδρος της Αναγέννησης Άρτας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Έδωσα απάντηση στον Δημήτρη Λαμπράκη ως φυσικό πρόσωπο και όχι ως πρόεδρος της ΑΝΑΓΕΝΗΣΗΣ.

Μου ανταπάντησε ο αντιπρόεδρος, αυτό είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, ότι δεν θα υπάρξει αυτόφωρη διαδικασία γιατί είπα τον Δημήτρη Λαμπράκη κουτοπόνηρο.

Αγαπητέ Γιάννη Τσιρώνη, αντιπρόεδρε της ΝΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΙΩΝ 2016, στην ανακοίνωση που υπογράφεις μιλάς για κάποιο εξώδικο από τον Ηλία Παπανικόλαου για την λειτουργία της ομάδος. Εάν δεν κάνω λάθος πρέπει να αναφέρεσαι στον καθηγητή ιδιαίτερων μαθημάτων, δεν νομίζω να κάνω λάθος διότι αυτήν την πληροφόρηση είχα από τον Τρομπούκη Αθανάσιο για το επάγγελμα του.

Αγαπητέ Γιάννη μήπως από λάθος το έστειλε στην ΝΕΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΙΩΝ 2016 και αναφέρεσαι σε αυτό? (εκνευρίζετε ο Δημήτρης Λαμπράκης όταν μιλώ για σύγχυση).

Αγαπητέ Γιάννη μήπως στο έδωσε ο κύριος Τρομπούκης Αθανάσιος πρόεδρος της ΕΠΣ που το διακινούσε σε φωτοτυπίες στην κλήρωση του πρωταθλήματος??? Δεν ξέρεις ίσως ότι όταν ο Τρομπούκης Αθανάσιος πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας όταν ενθουσιάζεται και νιώθει δυνατός  κάνει πάντα λάθη.

Αγαπητέ Γιάννη εγώ δεν έχω λάβει έως και σήμερα κανένα εξώδικο από κανέναν Παπανικολάου (ρωτήστε και τον ίδιο), όπως επίσης από κανέναν άλλον.

Αγαπητέ Γιάννη δεν περίμενα από σένα να με συκοφαντείς. Ειλικρινά μένω έκπληκτος και δεν γνωρίζω πώς να το αντιμετωπίσω. Δεν περίμενα να υπογράφεις κάτι για να με συκοφαντήσεις. Εγώ σαν πρόεδρος την περίοδο 2014-2015, όταν η ομάδα έπαιζε στην Γ΄ εθνική χρησιμοποίησα τις υπηρεσίες σου σαν ιατρού αγώνα στους εντός έδρας αγώνες   επ΄αμοιβή (υπάρχουν και οι σχετικές αποδείξεις).

ΜΕ ΤΙΜΗ

Ηλίας Καρίνος

Υγ1: Θανάση, 100 η αλεπού 101 ο πιγκουίνος δεν γίνετε. Περίμενε λίγες μέρες, σου΄ρχομαι…..

Υγ 2: Κύριε Παπανικολάου τελικά στείλατε κάποιο σε μένα εξώδικο η όχι??? Κι αν στείλατε γιατί οι μοναδικοί παραλήπτες είναι ο Αθανάσιος Τρομπούκης πρόεδρος της ΕΠΣ και ο Ιωάννης Τσιρώνης αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΙΩΝ 2016??? Μήπως είστε κι εσείς σε σύγχυση???

Υγ 3: Ηλία ο Θανάσης διαλαλεί ότι σε έχει στο χέρι λόγω ιδιαίτερων μαθημάτων».

Μοιράσου: