ακαδημίες

share

Για 6η συνεχόμενη χρονιά το πρωτοποριακό πρόγραμμα ‘Παίζω Βόλεϊ’ που αποτελεί μια ακόμη αναπτυξιακή δράση της ΕΟΠΕ σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας ανοίγει τις πύλες του.

share

Την πρωτιά για άλλη μια χρονιά κατέκτησε ο Ηρακλής Ιωαννίνων επικρατώντας του Φιλαθλητικού Πρέβεζας με 3-0 σετ στον Τελικό των Παγκορασίδων Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε.

share

Το 3ο συνεχόμενο χάλκινο μετάλλιο κρέμασαν στο στήθος τους οι Παγκορασίδες του Γ.Σ. Άρτας καθώς επικράτησαν στον μικρό τελικό του Πανηπειρωτικού με 3-1 σετ.

share

Την 3η θέση κατέκτησαν οι Παγκορασίδες του Γ.Σ. Άρτας επικρατώντας του Πανηπειρωτικού με 3-1 σετ στον Μικρό Τελικό. Στον μεγάλο τελικό ο Ηρακλής Ιωαννίνων υπερασπίστηκε τον τίτλο του για άλλη μια φορά, επικρατώντας του Φιλαθλητικού Πρέβεζας με 3-0 σετ.

share

Παρα την προσπάθειά τους, τα κορίτσια του ΓΣ Άρτας γνώρισαν την ήττα από τoν Ηρακλή Ιωαννίνων, και θα αγωνιστούν σήμερα στο μικρό τελικό του Final Four Παγκορασίδων ΕΣΠΕΔΕ.

share

Ολοκληρώθηκε σήμερα η ημιτελική φάση του Final Four Παγκορασίδων ΕΣΠΕΔΕ.

share

Στην Άρτα θα διεξαχθεί φέτος το final-4 Παγκορασίδων όπου για άλλη μια χρονιά θα δώσει το παρών ο Γ.Σ. Άρτας.

share

Την πρόκριση στο final-4 της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. για 4η συνεχόμενη χρονιά εξασφάλισε ο Γ.Σ. Άρτας, επικρατώντας του Ιωνικού Αγρινίου με 0-3 σετ.

share

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η ομάδα του Γ.Σ. Άρτας, σχετικά με την επικράτηση των Παμπαίδων τους έναντι του Ερμή Ηγουμενίτσας με 3-0 σετ.

share

Την ήττα δέχτηκαν οι Παγκορασίδες του Γ.Σ. Άρτας από τον ανώτερο Φιλαθλητικό Πρέβεζας με 1-3 σετ.

Pages