γυναικείο

share

Μετά την Εθνική Κορασίδων, η αρτινή Ελπίδα Μπριασούλη κλήθηκε στην Εθνική Νεανίδων!

share

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και οι βοηθοί που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής Γυναικών.

share

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και οι βοηθοί που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος Β' Εθνικής Γυναικών.

share

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και οι βοηθοί που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής Γυναικών.

share

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και οι βοηθοί που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής Γυναικών.

share

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και οι βοηθοί που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος Β' Εθνικής Γυναικών.

share

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και οι βοηθοί που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής Γυναικών.

share

Δεν κατάφερε η Ελπίδα Μπριασούλη να προκριθεί για δεύτερη φορά με την Εθνική Κορασίδων στην Elite φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

share

Ο προπονητής της Εθνικής Κορασίδων, Αντώνης Πριόνας, ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτριών που επέλεξε για τους αγώνες των Κορασίδων στην πρώτη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2018.

share

Με βασική την Ελπίδα Μπριασούλη αντιμετώπισε σε φιλικά την Ιταλία η Εθνική Κορασίδων.

Pages