γυναικείο

share

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και οι βοηθοί που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος Β' Εθνικής Γυναικών.

share

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και οι βοηθοί που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής Γυναικών.

share

Δεν κατάφερε η Ελπίδα Μπριασούλη να προκριθεί για δεύτερη φορά με την Εθνική Κορασίδων στην Elite φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

share

Ο προπονητής της Εθνικής Κορασίδων, Αντώνης Πριόνας, ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτριών που επέλεξε για τους αγώνες των Κορασίδων στην πρώτη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2018.

share

Με βασική την Ελπίδα Μπριασούλη αντιμετώπισε σε φιλικά την Ιταλία η Εθνική Κορασίδων.

share

Η Ελπίδα Μπριασούλη έχει καταγωγή από την Άρτα.

share

Νέες έρευνες δείχνουν ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να έχει μεγαλύτερη θετική επίδραση στην αυτοπεποίθηση των κοριτσιών σε σχέση με άλλα δημοφιλή αθλήματα.

share

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και οι βοηθοί που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος Β' Εθνικής Γυναικών.

share

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και οι βοηθοί που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες της α' φάσης του Κυπέλλου Γυναικών.

share

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και οι βοηθοί που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες της εξ αναβολής 8ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος Β' Εθνικής Γυναικών.

Pages