άλλα αθλήματα

share

Στην πόλη των Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21-04-2018 το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων-Παγκορασίδων (13-14-15 ετών).

share

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 14 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι, το πυγμαχικό τουρνουά «Χρυσά Γάντια» που διοργάνωσε για 9η χρονιά η Πυγμή Πάτρας.

share

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (15/4) ο 4ος Ημιμαραθώνιος «Δρόμος του Γιοφυριού», που διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Αρταίων.

share

Σημαντικές επιτυχίες σημείωσαν οι αθλητές του "ΤΛΑΣΙΜΑΧΟΣ Ο ΑΜΒΡΑΚΙΩΤΗΣ" στους πρώτους τους επίσημους αγώνες.

share

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Β΄φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου Λυκείων του 4ου ομίλου στην πόλη της Λάρισας.

share

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία στο Tae Kwon Do η Χριστιάννα Τυρολόγου, με επιτυχίες σε Πανελλήνιο και Παγκόσμιο επίπεδο.

share

Ο Δρόμος του Ταχυδρόμου 2018, έγινε για πέμπτη χρονιά, υπό την αιγίδα του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, την Κυριακή 18/03/2018.

share

Στους 6ους προπονητικούς αγώνες πυγμαχίας που διοργανώνει η Πυγμή Πατρών θα συμμετάσχει ο Σύλλογος Πυγμαχίας Άρτας "Τλασίμαχος ο Αμβρακιώτης".

share

Στη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (Δευτέρα 12/3) εγκρίθηκε, η υποβολή πρότασης στο ΕΣΠΑ για την «Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άρτας».

share

Σήμερα στις 18:30 στο Επιμελητήριο Άρτας.

Pages