Συγχαρητήριες ανακοινώσεις για το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Βόλεϊ Γυναικών στην Άρτα

ΕΟΠΕ, ΕΣΠΕΔΕ αλλά και τα αρτινά σωματεία βόλεϊ της Φιλίας και του Αχιλλέα Νεοχωρίου εξέδωσαν συγχαρητήριες-ευχαριστήριες ανακοινώσεις.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΕΟΠΕ)

Ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ, οι ομάδες που αγωνίστηκαν στο Final-4 του Κυπέλλου γυναικών στην Άρτα, αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια τον Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη, όλα τα μέλη της Δημοτικής Αρχής της πόλης, τους εργαζόμενους στον Δήμο, τους εθελοντές και κυρίως τους πολίτες της Άρτας για τη ζεστή φιλοξενία και τη μεγάλη ανταπόκριση που έδειξαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Συγχαίρουν τις αθλήτριες, το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας 2023.

Συγχαίρουν τον άξιο φιναλίστ Παναθηναϊκό και τις ομάδες του Α.Ο. Θήρας και του Π.Α.Ο.Κ. για το υψηλού επιπέδου θέαμα που παρουσίασαν διαφημίζοντας το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ.

Ευχαριστούμε την διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. για την προβολή της διοργάνωσης και την ποιοτική παραγωγή των αγώνων.

Στην Άρτα θα επιστρέψουμε σύντομα με την Εθνική Γυναικών για προετοιμασία, φιλικούς αγώνες αλλά και σειρά εκδηλώσεων που θα προβάλλουν το άθλημα στην Δυτική Ελλάδα τιμώντας την φιλοξενία και την εμπιστοσύνη.

ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΕΣΠΕΔΕ)

Final 4 Κυπέλλου γυναικών 2023: Η Άρτα κέρδισε το στοίχημα

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών που φιλοξενήθηκε στην Άρτα το διήμερο 10 και 11 Μαρτίου.

Τόσο την Παρασκευή (10/3) όπου διεξήχθησαν οι δύο ημιτελικοί, όσο και το Σάββατο (11/3) όπου διεξήχθη ο μεγάλος τελικός, το κλειστό γυμναστήριο Τ9 ήταν κατάμεστο, κι ανάμεσα στους θεατές ήταν εκατοντάδες παιδιά από τις ομάδες μέλη της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδος, τα οποία απόλαυσαν ένα μοναδικό θέαμα.

Και η χαρά στα πρόσωπα τους ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για όλους μας, αλλά ταυτόχρονα αποτέλεσε και το μεγαλύτερο κίνητρο προκειμένου να διεκδικήσουμε ως Ένωση διοργανώσεις ανάλογου επιπέδου και βεληνεκούς.

Η Ε.ΣΠΕ.Δ.Ε θέλει να συγχαρεί την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τον Δήμο Άρτας για την άψογη διοργάνωση και πλέον μετράμε αντίστροφα για την άφιξη της Εθνικής γυναικών που θα πραγματοποιήσει στην πόλη της Άρτας το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της εν όψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Τέλος κατά την διάρκεια του 1ου ημιτελικού τιμήθηκε από την ΕΟΠΕ για την συμβολή της στη διοργάνωση του Final 4 η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδος.

Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Νεκτάριος Χαλβάτζης στον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ε.ΣΠΕ.Δ.Ε και Πρόεδρο του Α.Σ.Π Ερμή Ηγουμενίτσας Άγγελο Μπάντιο.

ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ

Ο Α.Ο. ΦΙΛΙΑ Άρτας, το Δ.Σ., οι αθλητές, οι γονείς, οι χορηγοί και οι φίλοι του συλλόγου, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, το Δήμο Αρταίων και την ΕΣΠΕΔΕ, για την άριστη οργάνωση του Final Four Κυπέλου Ελλάδος Γυναικών, την βοήθεια που μας προσέφεραν και την μεγάλη ευκαιρία που έδωσαν σε όλο τον κόσμο της Άρτας, να ζήσει από κοντά ένα τεράστιο αθλητικό γεγονός.

Ευχαριστούμε ακόμη την Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας για την άψογη λειτουργία και την απόλυτη ασφάλεια των αθλητών και θεατών των αγώνων.

Ελπίζουμε και σε άλλα τέτοια γεγονότα στην πόλη μας και διαβεβαιώνουμε όλους τους εμπλεκόμενους ότι θα έχουν την αμέριστη βοήθεια και συνεργασία μας.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Έπεσε η αυλαία στο final four Γυναικών που έγινε στην Άρτα και η ιστορία έγραψε κυπελλούχος Ελλάδας 2022-23 η Α.Ε.Κ. παίρνοντας τα σκήπτρα από τον περυσινό κυπελλούχο Παναθηναϊκό.

Συγχαρητήρια στην Α.Ε.Κ. για την κατάκτηση του κυπέλλου, συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που ήταν άξιος φιναλίστ, συγχαρητήρια ακόμη σε Θήρα και ΠΑΟΚ που είχαμε την τύχη να τις παρακολουθήσουμε.

Σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του Αχιλλέα και τις δύο ημέρες έδωσε βροντερό παρόν στο Τ9 και οι εμπειρίες που αποκόμισαν τα παιδιά θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη τους. Εικόνες, παραστάσεις από τόσο ψηλό επίπεδο ποτέ τους δεν είχαν δει και ελπίζουμε να είναι εφαλτήριο να πλάσουν τα όνειρα τους, να δουλέψουν σκληρά και να μοιάσουν στα πρότυπα τους.

Τέλος, συγχαρητήρια στον Δήμο Αρταίων για την άψογη διοργάνωση, συγχαρητήρια στην ΕΣΠΕΔΕ που έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά όλης της Δυτικής Ελλάδας να βρεθούν στο γήπεδο και να απολαύσουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου!!!

Μοιράσου: