Θλάση ο Ευαγγέλου, τράβηγμα ο Θεολόγου

Αυξήθηκαν τα προβλήματα τραυματισμών για τον Σάκη Παπαβασιλείου, ο οποίος μετά τους Κουσίδη και Ρανγκέλοφ είδε ακόμα δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας να προστίθενται στο ιατρικό δελτίο.

Εκτός από τον βαθμό της ισοπαλίας, ο Καραϊσκάκης επέστρεψε από την Καλαμαριά με δύο τραυματίες. Ο επιθετικός Σωκράτης Ευαγγέλου, υπέστη θλάση στον δεξιό δικέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα ημέρες. Ο κεντρικός αμυντικός Παντελής Θεολόγου υπέστη τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για 2-3 ημέρες.

Μετά την αποθεραπεία της Δευτέρας για όσους αγωνίστηκαν και την κανονική προπόνηση που ακολούθησαν οι υπόλοιποι υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας, Βαγγέλη Τζιάρρα, οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας επέστρεψαν στις προπονήσεις και πάλι σήμερα, καθώς χθες Τρίτη είχαν ρεπό. Σήμερα η ομάδα προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κώστα Μαργώνη, στο Τρίγωνο Άρτας. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε κυρίως αγωνιστικά παιχνίδια. Εκτός προπόνησης ήταν οι τραυματίες, Σωκράτης Ευαγγέλου, Παντελής Θεολόγου, Νίκος Κουσίδης και Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ, αλλά και ο στρατευμένος, Νίκος Γυφτοκώστας. Η προετοιμασία της αρτινής ομάδας για τον Κυριακάτικο (18/2, 15:00) εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, θα συνεχιστεί με την προπόνηση της Πέμπτης (ώρα 13:00).

Μοιράσου: