Στο πλευρό των Π. Φάντη, Μπουντούρη και Φωτιάδη ο ΣΔΠ Άρτας

Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Άρτας συγχαίρει και στηρίζει τον διαιτητή Παναγιώτη Φάντη και τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Άρτας, Μπουντούρη και Φωτιάδη, ενώ θέτει καίρια ερωτήματα προς την ΕΠΣ Άρτας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΔΠ Άρτας, την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος, Σωτήρης Ευταξίας, και ο Γενικός Γραμματέας, Αγγελάκης Πανούτσος:

«-Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να εκδώσουμε ανακοίνωση για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα την 10-3-2018 κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα "ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ - ΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΙΑΣ". ΟΧΙ από ομάδα ή φιλάθλους αλλά από Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Άρτας κ. ΠΟΥΛΙΑΝΟ Σπυρίδωνα, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά με υβριστικές λέξεις και απειλές στον διαιτητή του αγώνα ΦΑΝΤΗ Π. Το φαινόμενο τούτο είναι συνέχεια των ενεργειών της Ε.Π.Σ. Άρτας από την πρώτη εκλογή της, θέλοντας να ελέγχει των χώρο της Διαιτησίας (κλείνοντας τον Σ.Δ.Π. Άρτας) και αναγκάζοντας τους Διαιτητάς να στεγάζονται στα οικήματά της, συνηγορώντας σ΄ αυτό κάποιων παλαιών Διαιτητών οι οποίοι τώρα βλέπουν τα κατορθώματά τους.

-Συγχαίρουμε και στηρίζουμε τον Διαιτητή ΦΑΝΤΗ Π. και τα μέλη της Ε.Δ. ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ Ι. κ' ΦΩΤΙΑΔΗ Σ. που σήκωσαν έστω και αργά το ανάστημά τους. Ο Σ.Δ.Π. Άρτας είναι δίπλα τους.

-Ποια η θέση του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Άρτας για την ενέργεια του μέλους της, που προάγει τη βία στα γήπεδα;

-Επικρίνει την ενέργεια του Προέδρου της Ε.Δ. κ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ Γ. που ζήτησε την παραίτηση της Ε.Δ.;»

 

Τα μέλη της ΕΔ της ΕΠΣ Άρτας, Γιάννης Μπουντούρης και Σωκράτης Φωτιάδης, τα οποία ευχαρίστησαν τον ΣΔΠ Άρτας για την στήριξή του, χθες εξέδωσαν νέα λιτή ανακοίνωση μέσω ιστοσελίδας δημοφιλούς κοινωνικής δικτύωσης:

«Κύριοι του αρτινού ποδοσφαίρου μας παραίτησαν σήμερα παράγοντες της ΕΠΣ διότι υπερασπιστήκαμε για την απειλητική και υβριστική συμπεριφορά τον συνάδελφό μας Φάντη Παναγιώτη. Αυτό το ποδόσφαιρο θέλετε;»

Μοιράσου: