Στην Ουκρανία η Εθνική Κορασίδων

Για την Ουκρανία αναχώρησε η Εθνική Κορασίδων σήμερα, της οποίας Β΄ προπονητής είναι ο Αρτινός Βίτσιος Σταύρος, προκειμένου να συμμετάσχει στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (4-6/1).

Τα κορίτσια της Εθνικής Κορασίδων, μετά την προετοιμασία στους Μολάους κατά τη διάρκεια των εορτών, επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο με προορισμό το Κίεβο και από εκεί θα ταξιδέψουν με λεωφορείο 150 χιλιόμετρα με προορισμό το Τσερκάζι. Στο αεροδρόμιο βρέθηκε ο διευθυντής της ΕΟΠΕ Περικλής Μπακοδήμος και αποχαιρέτησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Επίσης, την Τρίτη 2 Ιανουαρίου την αποστολή της Εθνικής Κορασίδων επισκέφτηκε στο ξενοδοχείο και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος, ευχόμενος στις μικρές διεθνείς καλή επιτυχία.

Την αποστολή αποτελούν: 

Πασαδόροι: Αλεξάνδρα Βενέτη (Θέτιδα Βούλας), Νεφέλη Χατζηγρηγορίου (ΓΣ Ηλιούπολης).

Ακραίες: Στυλιανή Γκιούρδα (ΟΦΑ Απολλώνιος), Κωνσταντίνα Μπαλογιάννη (ΠΑΟΚ), Σταματία Κυπαρίσση (ΠΑΟΚ), Δανάη Κωστοπούλου (Αμαζόνες Ν. Ερυθραίας), Στυλιανή Αντύπα (Ναύαρχος Βότσης).

Κεντρικές: Θεοδώρα Μπόκη (ΓΣ Ηλιούπολης), Νίκη Απλαδά (ΓΕ Ηρακλείου), Τατιάνα Αρμουτσή (Ελπίδα Αμπελοκήπων).

Διαγώνια: Μάρθα - Ευδοκία Ανθούλη (ΟΠΑΘ Περσέας).

Λίμπερο: Όλγα Πετρινόλη (Άρης).

Την αποστολή στην Ουκρανία συμπληρώνουν ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ανέστης Γιαννακόπουλος, ο βοηθός προπονητή Σταύρος Βίτσιος, ο τιμ μάνατζερ Βαγγέλης Περόπουλος, ο στατιστικολόγος Ιπποκράτης Δήμητρας και ο φυσιοθεραπευτής Ανδρέας Κόκκινος.

Την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίρνουν οι πρώτοι κάθε ομίλου και οι τρεις καλύτεροι δεύτεροι.

Το πρόγραμμα του ομίλου της Εθνικής:

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

15.00: Ελλάδα - Ουκρανία

Ρεπό η Λετονία

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

15.00: Λετονία - Ελλάδα

Ρεπό η Ουκρανία

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

15.00: Ουκρανία - Λετονία

Ρεπό η Ελλάδα

Μοιράσου: