Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 12η Γιορτή Κολύμβησης ΔΟΞΑ 2017

Το κολυμβητικό τμήμα της Δόξας διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιουλίου για 12η συνεχή χρονιά, φιλικούς διασυλλογικούς κολυμβητικούς αγώνες με την επωνυμία "12η ΓΙΟΡΤΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΔΟΞΑ 2017" για κολυμβητές 5-9 ετών στο κολυμβητήριο του Δήμου Αρταίων.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

«Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος για 12η συνεχή χρονιά η "12η Γιορτή Κολύμβησης ΔΟΞΑ 2017 για παιδιά 5 έως 9 ετών, που διοργάνωσε το κολυμβητικό τμήμα του συλλόγου μας ΑΟ ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 300 κολυμβητές από 9 ομάδες του Αγρινίου, των Ιωαννίνων και της Άρτας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με επίδειξη των αρχαρίων τμημάτων του Συλλόγου μας που έκλεψαν την παράσταση και καταχειροκροτήθηκαν. Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία των μικρών κολυμβητών, όλων των ομάδων, που συμμετείχαν στο αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης. Όλοι οι κολυμβητές βραβεύτηκαν με μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα. 

Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί το Δήμο Αρταίων, το νερό "Πηγές Κωστηλάτας", τον κ. Λεωνίδα Ρέντζο-Σούπερ μάρκετ για τη χορηγία τους, καθώς και τους συλλόγους για τη συμμετοχή τους. Επίσης, ευχαριστούμε τον φίλο και φωτογράφο της ομάδας Γιάννη Κοσμά αλλά και όλους όσους ήρθαν να παρακολουθήσουν τη γιορτή μας. Συγχαρητήρια στους κολυμβητές για την προσπάθειά τους και του χρόνου να είμαστε καλά».

Μοιράσου: