Ετοιμάζεται για Έδεσσα η Άρτα Handball

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία της αρτινής ομάδας.

Αναλυτικά, το Δελτίο Τύπου:

«Την 4η εβδομάδα προετοιμασίας διανύει ήδη η ΑΡΤΑ HANDBALL στα πλαίσια της συμμετοχής της φέτος στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας, ενώ προγραμματίζεται ήδη και το πλάνο των φιλικών αγώνων. Η ομάδα συνδυάζει τη φυσική κατάσταση και την τεχνική, αφού επτά (7) νέα παιδιά από τις ακαδημίες θα ενσωματωθούν φέτος στην ανδρική ομάδα.

Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις των ακαδημιών, όπου αριθμούν ήδη 60 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 6-18 ετών. 

Στις 23 Σεπτεμβρίου οι ακαδημίες της ΑΡΤΑ HANDBALL μαζί με τους γονείς θα ταξιδέψουν στην όμορφη Έδεσσα, για να αγωνιστούν σε φιλικούς αγώνες με τον πρωταθλητή Αερωπό. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να περιπλανηθούν στην πόλη της Έδεσσας και το πιο σημαντικό "δώρο" είναι ότι θα παρακολουθήσουν ζωντανά τον αγώνα Α1 ΑΝΔΡΩΝ μεταξύ του ΑΕΡΩΠΟΥ και του ΠΑΟΚ και να δουν από κοντά τα αστέρια του αθλήματος.

Γιατί η ΑΡΤΑ HANDBALL χαρίζει στα παιδιά της το αληθινό στίγμα του αθλητισμού.

Οι εγγραφές στις ακαδημίες της ομάδας γίνονται καθημερινά και πληροφορίες οι γονείς μπορούν να ζητήσουν στο 6973-813158.

Τέλος, ευχαριστεί τον κ. Αλκη Παπαχρηστάκη, που για 3η συνεχή χρονιά μας τιμά με τη συνεργασία μας και κυρίως σέβεται την προσπάθεια 120 γονέων, που στηρίζουν έμπρακτα τις ακαδημίες και εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον σύλλογό μας».

Μοιράσου: