Εγκρίθηκαν δύο αθλητικά έργα στην Άρτα για το ΠΔΕ της ΓΓΑ 2017

Εγκρίθηκαν δύο αθλητικά έργα α' φάσης στην Άρτα για το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γ.ραμματείας Αθλητισμού 2017.

Κατατέθηκαν από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και τη Γ.Γ.Α. και εγκρίθηκαν από το συναρμόδιο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης τα πρώτα αθλητικά έργα (με ώριμες μελέτες, τεχνικά δελτία και τεύχη δημοπράτησης) στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γ.Γ.Α. για το 2017. Αυτά αφορούν 37 αθλητικά έργα που υπάγονται γεωγραφικά σε 11 Περιφέρειες από 20 Νομούς της χώρας και 26 Δήμους, συνολικού προϋπολογισμού 4.197.281 εκατ. ευρώ.

Για το Δήμο Άρτας εγκρίθηκαν δύο αθλητικά έργα, συνολικού προϋπολογισμού 360.500 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα το έργο της αντικατάστασης της στέγης, της εγκατάστασης φωτισμού και εργασιών συντήρησης του Αθλητικού Κέντρου Άρτας, προϋπολογισμού 290.500 ευρώ και το έργο της αντικατάστασης των συνθετικών δαπέδων και της επισκευής της περίφραξης στα γήπεδα τένις στον Δήμο Αρταίων, προϋπολογισμού 70.000 ευρώ.

Από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και τη Γ.Γ.Α. συνεχίζεται η επεξεργασία των ώριμων μελετών για την επόμενη υποβολή έργων. Ιδιαίτερο βάρος δίδεται σε έργα της Περιφέρειας, σε ακριτικές περιοχές, σε εγκαταστάσεις που χρήζουν συντήρησης, εκσυγχρονισμού και ενεργειακής αναβάθμισης και που καλύπτουν άμεσες ανάγκες της μαζικής άθλησης και του αγωνιστικού αθλητισμού.

Σε διαδικασία ένταξης βρίσκεται και το έργο της τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της ΕΠΣ Άρτας στις Κεραμάτες, προϋπολογισμού 270.500 ευρώ.

Μοιράσου: